فایلود نیو

دانلود جزوه و تحقیقات آموزشی دانشجویی

فایلود نیو

دانلود جزوه و تحقیقات آموزشی دانشجویی

بررسی الگوریتمهای تکاملی


	بررسی الگوریتمهای تکاملی


مقدمه:
همان طور که تاریخ الگوریتم های تکاملی نشان می دهد، گونه های زیادی از الگوریتم‌های تکاملی وجود دارند. ولی ایده همه آنها یکی است: با داشتن جمعیتی از گونه‌ها  فشار محیطی باعث انتخاب می شود (القاء بهترین) و این افزایش شایستگی جمعیت را نتیجه می دهد. با داشتن یک تابع کیفیتی که می خواهیم بیشینه شود، می توان مجموعه ای از جواب های کاندید را به طور تصادفی تولید کرد و تابع کیفیت را به عنوان معیاری برای محاسبه شایستگی به کاربرد (هر چه بیشتر، بهتر) بر اساس این شایستگی، بعضی از کاندیدهای بهتر انتخاب می شوند، تا به عنوان هسته ای برای تولید نسل بعد به کار روند. بر روی این کاندیدها ترکیب و یا جهش اعمال می شود. ترکیب بر روی دو یا بیشتر کاندید اعمال می شود (والدین) و نتیجه آن تولید فرزند (فرزندانی) است.
اعمال ترکیب و جهش باعث تولید مجموعه جدیدی می شود که با مجموعه قبلی (والدین) رقابت می کنند تا در نهایت برنده ها در نسل بعدی ظاهر شوند. این کار می تواند ادامه پیدا کند تا یک کاندید با ویژگی های کافی (جواب) به دست بیاید و یا اینکه محدودیت‌هایی که از قبل برای مسئله تعریف کرده ایم، ارضا شوند.

فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: تعریف الگوریتم های تکاملی
علت استفاده از الگوریتم های تکاملی
انواع الگوریتم های تکاملی
روشهای الگوریتم تکاملی
استراتژی های تکاملی
برنامه ریزی تکاملی
بخش دوم: الگوریتم ژنتیک
ژنتیک در طبیعت
ایده اصلی الگوریتم ژنتیک
روشهای نمایش الگوریتم ژنتیک
روشهای انتخاب الگوریتم ژنتیک
عملگرهای الگوریتم ژنتیک
الگوریتم ژنتیک استاندارد
بخش سوم: الگوریتم کلونی زنبور عسل
شرح الگوریتم کلونی زنبور عسل
جستجوی غذا در طبیعت
کاربردهای الگوریتم زنبور عسل
بخش چهارم: الگوریتم مورچگان (ACO)
مزیتهای ACO
کاربردهای ACO
انواع مختلف الگوریتم های بهینه سازی مورچگان
بخش پنجم: الگوریتم رقابت استعماری
شکل دهی امپراطوری های اولیه
حرکت مستعمره ها به سمت امپریالیست
انقلاب؛تغییرات ناگهانی در موقعیت یک کشور
جابجایی موقعیت مستعمره و امپریالیست
رقابت استعماری
سقوط امپراطوری های ضعیف
شبه کد
کاربردها
نسخه های دیگر
بخش ششم: الگوریتم گورخر گوگل
معنی و مفهموم فروشگاه های اینترنتی
استانداردهای مورد تایید الگوریتم گورخر
قرار گرفتن در لیست فروشگاه های مورد تایید گوگل
مکان فیزیکی فروشگاه های اینترنتی
داشتن پشتیبانی آنلاین
داشتن سیاست شفاف در فروشگاه
همسو بودن تبلیغات فروشگاه با مسیر تبلیغات
بخش هفتم: الگوریتم پاندای گوگل
نحوه انتخاب اسم الگوریتم
حفظ رتبه سایت
بخش هشتم: الگوریتم تکاملی سیمبیوتیک (SEA)
عملگر ترکیب سیمبیوتیک
ایده کلی SEA
بخش نهم: الگوریتم پنگوئن گوگل
آپدیدت پنگوئن
دلایل و روشهای آپدیت پنگوئئن

تعداد مشاهده: 2624 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 45

حجم فایل:703 کیلوبایت

 قیمت: 9,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش
    به همراه اشکال و نمودارها

گزارش کارآموزی رشته برق، لحیم کاری


	گزارش کارآموزی رشته برق، لحیم کاری


قسمتی از متن:
رمز لحیم کاری در پاکیزگی است. هرچه وقت بیشتری برای تمیز کردن محل اتصال صرف کنید، احتمال‌این که حاصل کار خوب‌باشد بیشتر‌است. متداولترین‌علت شکستن لحیم آن است که قطعاتی که باید لحیم کاری شوند، به خوبی تمیز نشده بوده‌اند. دلیل مهم دیگر مناسب نبودن اندازه هویه یا سیم لحیم برای کار موردنظر است. اگر هویه بیش از اندازه کوچک باشد، اتصال به خوبی گرم نمی‌شود تا چسبندگی لازم ایجاد شود. اگر سیم لحیم بیش از حد ضخیم باشد و گرمای زیادی از هویه بکشد، نیز همین حالت پدید می‌آید.
در اینجا بد نیست به تفاوت دما و گرما اشاره کنیم در لحیم کاری معمولا این دو را خوب از هم تشخیص نمی‌دهند.
دما: دمای کار بیشتر هویه‌هایی که خوب طراحی شده‌اند در یک حدود معممولا بین 350 تا 500 درجه سانتیگراد است. از هویه‌هایی که در دماهای بالاتر از 500درجه سانتی گراد است یا کار می‌کنند نباید استفاده کرد، یا در صورت استفاده باید دمای آنها را کنترل کرد زیرا سر هویه به سرعت اکسید می‌شود که حاصل آن لیحم کاری بد و فرسایش بیش از حد سر هویه است. 
گرما: گرما‌شاخص مناسبتری برای نشان دادن قدرت هویه است. متاسفانه هیچ واحد پذیرفته شده‌ای برای نشان دادن گرمای هویه وجود ندارد. از لحاظ نظری، هرچه سر هویه‌بزرگتر باشد،‌مقوای گرمایی‌آن بیشتر‌است. تنها‌محدودیت، توانایی عنصر گرمایی هویه‌برای تامین‌و جبران‌گرمایی است‌که به‌قطعه کار انتقال‌یافته است. یکی‌از اشتباهات رایج در هنگام انتخاب اندازه هویه و سر آن توجه به اندازه سر، بدون در نظر گرفتن مساحت ماده اطراف محل اتصال است.
آماده شدن برای لحیم کاری:
یکی از اشتباهات متداول در هنگامی که برای اولین بار کار هویه نو یا سر هویه نو آغاز می‌شود، ناکامی در آب‌بندی سر‌هویه با قلع در‌حین گرم شدن آن است. بسیاری از مردم شکایت دارند که هویه نو آن سیم لحیم را ذوب نمی‌کند هرچند به نظر می‌رسد به اندازه کافی گرم شده است. پاسخ بسیار ساده است. در صورتی که سر هویه نوبه خوبی آب بندی نشود و این کار در فواصل منظم تکرار نشود، قشری از اکسید سطحی آن را خواهد پوشاند. این قشر لحیم را دفع می‌کند و به نظر می‌رسد هویه به اندازه کافی گرم نشده تا لحیم را ذوب کند. گاهی می‌توانید هویه را خاموش کنید، سر هویه را با اسفنج مرطوب تمیز کنید و بخت خود را دوباره بیازمایید. اما این اقدام به ندرت ثمر بخش است و تنها راه چاره، سنباده زدن سر هویه است. اگر در نتیجه سنباده زدن یا سوهان کاری به منظور آب بندی مجدد سر هویه این پوشش از بین برود دوام آن فقط به اندازه سر هویه‌های مسی استاندارد خواهد بود.

فهرست:
مقدمه    
تاریخچه    
فصل اول
چگونه لحیم کاری کنیم؟   
آماده شدن برای لحیم کاری    
آب بندی سر هویه    
تعویض سر هویه    
فصل دوم
کاربرد لحیم کاری در الکترونیک   
هویه    
انواع سیم لحیم    
روغن لحیم    
قلع کش مکنده    
دم باریک    
سیم چین ظریف    
اسفنج خیس    
آموزش لحیم کاری   
روش‌های صنعتی    
فصل سوم
تلویزیون    
نمای ظاهری تلویزیون رنگی پارس    
طبقات تلویزیون رنگی پارس    
ترانزیستور، تریستور، ترلیاک دست آنها   
مرول فیرز الکترونیک و تعمیر آن    
مرول اسیلاتور افقی    
تعمیر طبقه عمودی    
تعمیر مرول تیربز و IF تصویر    
تعمیر طبقه صوت    
تنظیمات تلویزیون رنگی پارس    
یدک و حلقه‌های آن    
تنظیم همگرایی یدک   

این فایل کاملا اصلاح  شده و شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد و با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
تعداد صفحات : 51

تعداد مشاهده: 1473 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 51

حجم فایل:33 کیلوبایت

 قیمت: 4,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته برق

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش

تصفیه آب و پساب صنعتی


	تصفیه آب و پساب صنعتی


مقدمه:
گسترش روز افزون جوامع بشری و پیشرفت در زمینه‌های صنعتی، هرچند که امتیازات  ویژه ای بهمراه داشته است ولیکن مشکلات عدیده ای را نیز برای اجتماعات به ارمغان آورده است. یکی از این مشکلات، فاضلاب حاصل از اماکن مسکونی و فعالیت واحدهای صنعتی می‌باشد. از آنجا که دفع غیر صحیح فاضلابهای خانگی و صنعتی اثرات نامطلوبی بر روی محیط زیست دارد، تصفیه هرچه کاملتر فاضلابها اهمیت بیشتری می‌یابد. فاضلابهای خانگی و از آن مهمتر فاضلابهای صنعتی بعلت داشتن مواد آلی و معدنی، در صورت دفع در محیط باعث آلوده شدن آبهای سطحی و زیرزمینی گشته و در نتیجه استفاده مجدد از آب برای بهترین کاربرد آن با مشکل مواجه می‌گردد. همچنین استفاده از آب برای مصارف مختلف و نیاز شدید به آب در هر منطقه از ایران، ما را برآن می‌دارد که از به هدر رفتن آب به هر شکل جلوگیری کرده و با تصفیه فاضلابهای خانگی و صنعتی که از حجم زیادی نیز برخوردار هستند در جهت تأمین آب مورد نیاز قدم برداریم.
حجم فاضلاب یک واحد صنعتی بستگی به عواملی همچون نوع محصول، نحوه تولید، ابزار و وسایل و ... بستگی دارد. از واحدهای صنعتی که دارای فاضلاب با حجم نسبتاً بالا و آلودگی بسیار شدید می‌باشند، واحدهای کشتاری گاو و گوشفند می‌باشند.در حال حاضر در اکثر شهرهای ایران کشتارگاهی جهت ذبح گاو و گوسفند وجود دارد. فاضلاب این کشتارگاهها بیشتر به چاهها، رودخانه‌ها، قنوات متروکه بدون کوچکترین عملیات تصفیه دفع می‌گردند و در بهترین حالت، فاضلاب پس از عبور از یک حوضچه ته نشینی ساده به محیط دفع می‌شود. علاوه بر اینکه آلودگی معدنی و آلی از این طریق بوجود می‌آید، انتشار بیماریهای مشترک بین انسان و دام نیز از طریق دفع فاضلاب کشتارگاهها بعلت عدم رعایت مسائل بهداشتی وجود دارد.
تاکنون روشهای بیولوژیکی گوناگونی چه هوازی و غیر هوازی در رابطه با تصفیه فاضلابها بکار گرفته شده است. هر یک از این روشها از امتیازات و بعضاً معایبی برخوردار هستند. مثلاً روش هوازی ( لجن فعال، فیلترهای چکنده و ...) در تصفیه فاضلابهای خانگی و صنعتی دارای کارائی بالا در کاهش مواد آلی و معدنی موجود بوده و این خود یک مزیت عالی است. لیکن همین روش هوازی نیاز به وسایل هوادهی و مکانیکی در مراحل مختلف تصفیه دارد و ضمناً با لجن زیادی که تولید می‌گردد مشکل هضم لجن آغاز کار است. در روش غیر هوازی تصفیه فاضلاب، هرچند که BOD پساب خروجی از واحد تصفیه کننده بیشتر از BOD پساب خروجی در روش هوازی است، ولی امتیازاتی از قبیل عدم نیاز به وسایل هوادهی، لجن تولیدی بسیار کمتر، تولید گاز متان قابل استفاده و ... برای روش غیر هوازی متصور می‌باشد. (1)

فهرست مطالب:

فصل اول: مقدمه و تاریخچه  
مقدمه
تاریخچه تصفیه آب به روش صنعتی
فصل دوم: اهمیت تصفیه پسابهای صنعتی
آب و پساب در صنعت
پساب صنعتی (Industrial Wastewater)
مقدار مجاز برای آب مزروعی (عناصر محلول)
پارامترهای مهم
1- اندازه گیری جریان فاضلاب
2- اندازه مواد جامد  Total Solid) TS)
3- اندازه مواد قابل ته نشینی
4- تعیین قلیائیت 
5- اندازه گیری مواد آلی
6-عوامل مؤثر بر غلظت O2 محلول در آب
7- COD یا  Chemical Oxygen Demand
8- TOC
9- THOD
فصل سوم: استاندارد خروجی فاضلاب ها
الف- تعاریف
ب- ملاحظات کلی
ج- جدول استاندارد خروجی فاضلابها
فصل چهارم: انواع روشهای تصفیه فاضلاب
1- روشهای تصفیه فیزیکی
2- روشهای تصفیه شیمیائی
3- روشهای تصفیه بیولوژیکی
روشهای متداول تصفیه فاضلاب صنعتی
1- تصفیه فیزیکی - شیمیایی
2- تصفیه بیولوژیکی
2-1 تصفیه بی هوازی
2-2  تصفیه هوازی
فصل پنجم: میکروبیولوژی فاضلاب
الف - شرایط تغذیه و رشد در جمعیتهای مخلوط میکروبی
ب- اثر دما روی رشد میکروبی
ج- اثر درجه اسیدیته (PH)  روی رشد میکروبی
د- نیاز رشد میکروبی به اکسیژن
ح- منحنی رشد میکروبی
و- سینتیک رشد بیولوژیکی
فصل ششم: تصفیه های پیشرفته
1) فاضلابهای صنعتی ونحوه مقابله با آن
2) نقش پودر کربن فعال در بهینه سازی سیستمهای تصفیه فاضلاب صنعتی
فصل هفتم: استفاده از تالابهای مصنوعی در تصفیه فاضلابهای صنعتی
1) تالابهای مصنوعی
2) ساختار تالابهای مصنوعی
3) وظایف اجزاء اصلی تالاب
4) حذف فلزات سنگین در تالاب مصنوعی
5) تصفیه پساب‌های صنعتی توسط تالاب‌های مصنوعی
فصل هشتم: مناسب ترین گزینه فاضلاب صنعتی از دیدگاه مدیریت
- هزینه خرید و راه اندازی
- راهبری و تعمیرات نگهداری
- دفع مواد زاید
- ملاحظات راهبری
- دفع آب تصفیه
- دفع مواد زاید حاصل از تصفیه فاضلاب
- مزایا وکمبودها
- تجزیه و تحلیل منافع اقتصادی
فصل نهم: گزارش عملکرد یک تصفیه خانه
الف- گزارش کلی مراحل تصفیه
ب- توصیف
ج- آزمایشات مهم انجام شده روی فاضلاب
منابع


تعداد مشاهده: 1792 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 118

حجم فایل:580 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته شیمی و مهندسی شیمی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش

پاورپوینت حل معادلات دیفرانسیل جزیی (معادلات سهموی)


	پاورپوینت حل معادلات دیفرانسیل جزیی (معادلات سهموی)


حل معادلات دیفرانسیل جزیی (معادلات سهموی)، بررسی و تشریح روشهای حل صریح، ضمنی، کرانک نیکلسون و ... رو ش حل معادلات دو بعدی سهموی

تعداد مشاهده: 1461 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:127 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده مهندسان رشته های مختلف
    مناسب ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش

جزوه درس احتمال (پاورپوینت)


	جزوه درس احتمال (پاورپوینت)


جزوه درس احتمال به صورت پاورپوینت و گرافیکی
به همراه مثالهای فراوان

فهرست مطالب بررسی شده در این جزوه:
1- فضای نمونه
2- پیشامد
3- شمارش
4- اصول شمارش
5- جایگشت
6- ترکیب
7- احتمال
8- تابع احتمال
9- قوانین احتمال
10- احتمال شرطی
11- دو پیشامد
12- فرمول بیز

تعداد مشاهده: 2730 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 73

حجم فایل:1,448 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب دانشجویان رشته آمار و ریاضیات


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل به صورت پاورپوینت و قابل ویرایش