قسمتی از متن: افزودنیهای
به کار برده شده در نوشابهها بعد از آب عبارتند از: قند یا
شیرینکنندهها، مواد طعم دهنده، رنگها ، اسیدها ، نگهدارنده ها و ایندرید
کربنیک که در اینجا به ترتیب توضیحاتی درباره هر یک می آوریم ...
فهرست مطالب: تاریخچه نوشابه فصل اول: آب آب تصفیه آب فصل دوم : واحد عصاره عصاره یا بنیان نوشابه افزودنیهای مجاز در نوشابه شیرین کنندهها تهیه شرب اولیه از شکر جامد فیلتراسیون شربت اولیه تهیه شربت غذایی (عصاره) طعم دهندهها عصاره نوشابههای پرتغالی عصاره نوشابههای ساده ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه فصل سوم : گاز CO2 تولید گاز CO2 برج شستشو رطوبت گیری یا جدا کننده آب چیلر فصل چهارم: بطری شوی بطری شوی اندازهگیری درصد سود در بطری شور آینه بان فلومیکس کربوکولر پرکردن بطری آزمایش نقطه پر شده دستگاه تشتک زن پرکن جعبه نوشابه فصل پنجم : کنترل کیفی مقدمه کنترل کیفی آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه آزمایش بریکس مقدار بریکس آزمایش بومه اندازه گیری فشار، دما و گاز CO2 اندازه گیری درصد قند آزمایش اسیدیته تعیین چگالی آزمایش pH آزمایشات میکروبی و شیمیایی آزمایشات میکروبی تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ساخت محیط کشت انواع محیط کشت روش انجام آزمایش میکروبی نتایج آزمایشات انجام شده آزمایشات هفتگی
این فایل کاملا اصلاح شده و شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد و با فرمت (word) در اختیار شما قرار می گیرد. (فایل قابل ویرایش است) تعداد صفحات : 28
تعداد مشاهده:
1632
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 28
حجم فایل:45
کیلوبایت
قیمت:
2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل Word و قابل ویرایش