فایلود نیو

دانلود جزوه و تحقیقات آموزشی دانشجویی

فایلود نیو

دانلود جزوه و تحقیقات آموزشی دانشجویی

گزارش کارآموزی کارخانه رب چین چین


	گزارش کارآموزی کارخانه رب چین چین


بخشی از متن:
در چرخه تولیدات کشاورزی صنایع غذایی به عنوان محور اساسی تامین احتیاجات غذایی بشر از اهمیت فوق العاده برخوردار می باشد.
بسیاری از متخصصان مواد غذایی در صدد توسعه منابع پروتئینی ارزان قیمت و لذیذ برای تکمیل رژیم های غذایی افراد کم درآمد و به خصوص کودکانی که دارای کمبود های پروتئینی پیشرفته هستند بر آمده اند.
در هندوستان محصو لبنی غنی از پروتئین موسوم به میلتون ساخته شده است، متخصصان بعضی از شرکت های نفتی از رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها روی ضایعات نفتی، مواد پروتئینی را تولید کرده اند.
دیگر زمینه های فعالیت صنایع غذایی تولید محصولات غذایی نیروهای نظامی و فضانوردان است. از ویژگی های چنین غذاهایی، ایجاد کالری زیاد، تراکم، حلالیت در آب، مقاومت در مقابل تغییرات درجه هوا، قابلیت بسته بندی و سبک بودن را می توان برشمرد. ...

فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه کارخانه
ترکیبات گوجه فرنگی
ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
الف) کربوهیدراتها
ب) پروتئین واسید امینه
ج) اسید
ر) ویتامینها
ه) فلزات
د) پکتین
مراحل ساخت رب گوجه فرنگی (خط تولید)
شامل فاز های ذیل است
دریافت گوجه فرنگی از مزارع
شستشو و سورتینگ (دست چین کردن)
خرد و له کردن
بازرسی
حرارت دادن پالپ
خارج کردن پوست و بذر (صافی)    
صاف کردن و تصفیه گوشت توسط صافی یا پالپر
تغلیظ گوشت تا حصول غلظت دلخواه
پر کردن در قوطی یا سایر ظروف نگهداری (فیلر)
ویژگیهای مواد اولیه مصرفی
ویژگیهای استاندارد رب گوجه فرنگی
ویژگیهای بسته بندی
نشانه گذاری
واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت
الف)آزمایشهای فیزیکی
1- وزن
2- رنگ
3- طعم
4- درصد پری
5- فاکتورهای دربندی
فاکتورهای دربندی
6- حرارت دادن اولیه
7- استخراج و تصفیه عصاره
سیستم های پالپ کردن
غلیظ کردن پالپ گوجه فرنگی
سترون سازی رب گوجه فرنگی
سرد کردن قوطی های پر شده
مفهوم سترون و سترون سازی
سیستم های سترون سازی اسپتیک
اجزاء اصلی یک سیستم اسپتیک شامل
سترون سازی حرارتی برای بسته بندی اسپتیک
آزمایش های تعیین کیفیت رب
تعیین مواد جامد کل (باقیمانده خشک) رب
تعیین مواد جامد نا محلول
تعیین اسیدیته
اندازه گیری نمک
مواد شیمیایی
فـرآیـنـد تـولید
فرآیند تهیه رب گوجه فرنگی tomato paste
انتخاب ماده اولیه
تمییز کردن و شستشو
خرد کردن
پیش گرم کردن
صاف کردن
تغلیظ
مشخصات کل پروژه
حوضچه شستشوی اولیه
مشخصات فنی پروژه
دیگهای بخار (بویلر)
تولیدات شامل
اعتبارات تخصیصی
مرکز کنترل کیفیت (آزمایشگاه)
هزینه ارزی

تعداد مشاهده: 1377 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 44

حجم فایل:90 کیلوبایت

 قیمت: 3,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.