فایلود نیو

دانلود جزوه و تحقیقات آموزشی دانشجویی

فایلود نیو

دانلود جزوه و تحقیقات آموزشی دانشجویی

گزارش کارآموزی حسابداری حقوق و دستمزد


	گزارش کارآموزی حسابداری حقوق و دستمزد


بخشی از متن:
امروزه با توجه به گسترش بازارهای رقابتی در جهان و تأثیر آن در اقتصاد کشور و همچنین توجه شرکت‌های تولیدی و خدماتی به اهمیت ارائه خدمات برتر، ضرورت طراحی و تولید سیستم‌های مکانیزه یکپارچه در رابطه با مدیریت خدمات پس از فروش دو چندان شده است. سازمانهایی که تا دیروز در فکر جذب مشتریان جدید بودند، امروزه به دنبال افزایش سطح رضایت مشتریان هستند، در شرایطی که خدمات پس از فروش به عنوان یکی از عوامل موفقیت شرکتها شناخته می‌شود.
در کشور ما هنوز توجه زیادی به معقوله نشده است. سازمانها در عرصه خدمات پس از فروش به دلیل گستردگی به این سمت رفته‌اند که: ....

فهرست مطالب:
 تاریخچه در مورد خدمات پس از فروش
آشنایی با مرکز خدمات پارس الرمس
برنامه‌های توسعه مرکز
راهبردهای مراکز
موضوع تحقیق: حقوق و دستمزد
منابع
مزد از نظر حقوقی قانون کار
دستمزد و مزایا در قوانین کار ایران
حق السعی
عوامل بنیادی در تعیین مزد
حقوق یا دستمزد
اهداف حمایت از مزد
مزد از لحاظ اقتصادی و اجتماعی
اصول بنیادی سیاستهای مزدی
مفهوم حقوق و دستمزد
قدرت و دستمزدها
دستمزدهای حقیقی
اهمیت فراگیر مطالب مرتبط با حقوق و دستمزد
 نقش  حقوق و دستمزد
تعاریف و اصطلاحات حقوق و دستمزد
سیستم حقوق و دستمزد چگونه باید باشد
اجزاء و عناصر سیستم حقوق و دستمزد 
وظایف دایره حسابداری حقوق و دستمزد چیست
قرار داد کار و شرایط اساسی انعقاد قرار داد کار
حقوق یا مزد مبنا چیست
مدت کار
اضافه کاری چیست و چه شرایطی دارد
منظور از شب کاری و نوبت کاری چیست
کار مختلط
کار نوبتی
تعطیلات و مرخصیها
عیدی و پاداش
فوق العاده مأموریت
کسورات قانونی
مالیات حقوق و دستمزد چیست
حق بیمه‌های اجتماعی
دایره ثبت ورود و خروج پرسنل
کارت ساعت چیست
دایره حسابداری حقوق و دستمزد
لیست حقوق و دستمزد
منظور از کسورات صندوق اجرا (اجرائیات)
منظور از کسور توافقی
حسابداری حقوق و دستمزد
پرداخت دستمزد بر  مبنای پارچه کاری
طرحهای تشویقی حقوق و دستمزد
سهیم کردن کارگران در سود
فهرست (کدینگ) حسابهای حقوق و دستمزد
روال کار حسابداری
توضیحاتی در مورد روال کار حسابداری
توضیحاتی در مورد فرم

تعداد مشاهده: 766 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 65

حجم فایل:180 کیلوبایت

 قیمت: 3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته حسابداری


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

مقاله رویکردهای پیشرفته نانو و میکرو کپسوله کردن برای ترکیبات غذایی


	مقاله رویکردهای پیشرفته نانو و میکرو کپسوله کردن برای ترکیبات غذایی


Advanced Approaches of Nano- and Micro encapsulation forFood Ingredients

بخشی از مقدمه:
پیدایش نانوتکنولوژی انتظارات بی اندازه ای برای گسترش محصولات و برنامه های جدید در محدوده ی وسیعی از بخش های صنعتی و مشتری را فراهم آورده است . این تکتولوژی در حال ظهور پیش از این صنعت چند میلیارد دلاری را به وجود آورد . (روکو و بینبریج 2001). به ویژه، تعدادی بازنگری های اخیر برنامه های طراحی شده کوتاه مدت و کنونی نانو تکنولوژی ها را برای بخش غذا مطرح نموده است. (کازما 2005 ؛ بوومیستر و همکاران 2007 ؛ چائودری و همکاران 2008). بخش های اصلی این برنامه شامل بسته بندی مواد غذایی و محصولات خوراکی است که که شامل مواد افزودنی و ترکیبات نانو کپسوله کردن و نانو سایز است. درحالیکه نانوتکنولوژی فرصت های ابتکاری مختلفی را پیشنهاد می دهد، کاربرد مواد نانو در برنامه های زراعی و غذایی مسائل محیطی ، امنیتی و تنظیمی را مطرح کرده است. برای مثال ، مسئله ی اصلی مربوط به تاثیرات بالقوه و تاثیرات بر سلامتی انسان و محیط در مواجهه با مواد نانو سایز مطرح می شود. با این وجود ، تکنولوژی نانو کپسوله کردن یا میکرو کپسوله کردن در علم مواد غذایی در ترکیبات غذایی یا غذاهای اصلی توسعه یافته است.

فهرست مطالب:
مقدمه
5.2 نانوکپسوله کردن بر اساس تکنولوژی میکرو کپسوله کردن
5.3 طبقه بندی سیستم کپسوله کردن
5.3.1 نانو ذرات یا میکرو ذرات 
5.3.1.1 نانو کره یا میکرو کره (ریز کره)
5.3.1.2 نانو کپسول یا میکرو کپسول
5.3.2 سیستم های کپسوله کردن ساختاری
5.3.2.1 ذرات پلیمری
5.3.2.2 نانوذرات لیپید جامد : نانوذرات لیپیدی
5.3.2.3 امولسیون های متدوال
5.3.2.4 امولسیون های چندگانه (یا امولسیون های دوبل)
5.3.2.5 امولسیون های چند لایه ای
5.3.2.6 ذرات هیدروژل پر (انباشته)
5.3.2.7 لیپوزوم ها
5.3.2.8 میسل ها
5.4 روش های آماده سازی برای سیستم کپسوله کردن
5.4.1 امولسیون سازی
5.4.1.1 متد های امولسیون سازی کم انرژی
5.4.1.2 متد های امولسیون سازی با انرژی بالا
5.4.2 رسوبگیری
5.4.2.1 تبخیر حلال
5.4.2.2 پراکندگی حلال
5.4.2.3 سالتینگ اوت
5.4.2.4 پلیمریازسیون
5.4.3 عدم حلالپوشی
5.4.4 انعقاد یونی
5.5 کاربرد سیستم کپسوله کردن در ترکیبات غذایی
5.6 نتیجه گیری
منابع (در متن اصلی)

تعداد مشاهده: 1153 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: docx, pdf

تعداد صفحات: 21

حجم فایل:371 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی، پلیمر، شیمی و رشته های مرتبط


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل ترجمه شده در قالب word و قابل ویرایش در 21 صفحه
    فایل انگلیسی در قالب PDF در 17 صفحه

تحقیق مدح و ستایش امام علی (ع) و فضائل ایشان


	تحقیق مدح و ستایش امام علی (ع) و فضائل ایشان


چکیده:
تحقیقی که ما به عنوان بیان شده پیش روی شماست به دنبال این هدف است که بررسی موضوع مدح و ستایش امام علی (ع) و فضائل ایشان بپردازد البته در یک دوره خاص.
من در این تحقیق تلاش کردم که 6 نفر از شاعران این دوره که اشعار زیبایی در مدح امام علی (ع) داشته اند را ارائه کنم. در این تحقیق در کنار ارائه شعر شرح کوتاهی از احوال شاعر هم ارائه بکنم و بعد از آن تحلیلی کوتاه البته در توان اطلاعات و آگاهی خویش از شعر و زمان شاعری وی ارائه کنم.

فهرست مطالب:
چکیده
دیباچه
خواجه عبدالله انصاری
تحلیل این شعر
حسین بن منصور حلاج
شرح این شعر
حکیم سنائی
تحلیل این اشعار
تحلیل شعر دوم
فردوسی
تحلیلی از شعر فردوسی
تحلیل این شعر
ناصر خسرو
تحلیلی از شعر
نتیجه
فهرست  مراجع

تعداد مشاهده: 597 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:94 کیلوبایت

 قیمت: 4,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته معارف اسلامی و ادبیات


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

انواع توریسم و آثار آن


	انواع توریسم و آثار آن


توضیحات در مورد انواع توریسم و آثار و تبعاتی که روی بخش های مختلف می گذارد.

فهرست مطالب:
انواع توریسم از قبیل: ماجراجویانه، فرهنگی، ورزشی، اکوتوریسم و... و تعاریف آن ها
اثرات اقتصادی توسعه توریسم
اثرات سیاسی
چرخه حیات توریسم
اثرات اجتماعی و فرهنگی
اثرات محیط زیستی
اثرات بهداشتی
اکوتوریسم و ویژگی ها
اهداف
راهکارها

تعداد مشاهده: 1343 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 21

حجم فایل:1,455 کیلوبایت

 قیمت: 3,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب دانشجویان محیط زیست، گردشگری و توریسم و...


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب PDF

تحقیق بیکاری


	تحقیق بیکاری


چکیده:
مشکل بیکاری در دهه های اخیر به صورت یکی از مسایل بسیار حاد کشورهای توسعه نیافته در امده است در کشورهای عقب افتاده جنبه های بیکاری در تارو پود جامعه نهفته و به صورت مزمن در امده است و  عقب ماندگی در فناوری در پاره ای از موارد مشکلی لاینحل نشان می دهد. بیکاری به عنوان عارضه ای که باعث عدم استفاده از نیروی فعال و قابل کار می باشد بیماری است مزمن که مانند پدیده ی تورم خوشایند هیچ گونه اقتصادی نمی باشد که در بسیاری از کشورهای در حال توسعه رشد سریعی دارد.
جمعیت بیکار به گروهی اطلاق می شود که مایل به کار کردن هستند ولی موفق به یافتن کار نمی شوند.بیکاران شهری اکثرا جوان هستند حدود دوپنجم انها زیر بیست و پنج سال و یک پنجم دیگر انها زیر سی و پنج سال هستند

فهرست مطالب:
مقدمه    
بیان مسله     
اهمیت و ضرورت     
بیکاری    
بیکاران چه کسانی هستند    
نظرات اقتصاددا نان در آغاز بحران    
نظریات و علل و عوامل بیکاری     
پیشینه     
انواع بیکاری    
بیکاری اتفاقی     
بیکاری فریکسیونل    
ماهیت بیکاری فصل     
بیکاری ادواری     
بیکاری تکنولوژی     
انواع بیکاری  در کتاب مشاغل غیر رسمی    
بیکاری در کشورهای جهان سوم     
بیکاری در ایران در ملی 1355 تا 1370    
منابع و مآخذ 

تعداد مشاهده: 1272 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 43

حجم فایل:59 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته علوم اجتماعی و اقتصاد


  • محتوای فایل دانلودی:
    حاوی فایل ورد قابل ویرایش