بخشی از متن: امروزه مصرف زیاد سم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی در تمامی جهان و بخصوص در ایران یک معضل عمده بهداشتی می باشد. در حال حاضر در کشور ما سرانه مصرف سم در محصولات کشاورزی به ازای هر نفر 400 گرم و همچنین میزان مصرف کود شیمیایی از 2/5به 3/5 میلیون تن در 10 سال گذشته افزایش داشته است. در کشاورزی متعارف از بیش از 300 نوع ترکیب شیمیایی خطرناک نظیر آفت کش ها، علف کش ها و کودهای شیمیایی بمنظور کنترل آفات و حشرات و حاصلخیزی خاک استفاده می گردد که بقایای این مواد علاوه بر آلوده کردن آبهای زیر زمینی و هوا ، جذب گیاهان و درختان شده و بخشی از آن در محصولات کشاورزی بعنوان نمونه میوه ها و سبزی ها رسوب کرده و در طی مصرف به بدن انسان منتقل می شود. برای تولید محصولات سالم و پاک و درنتیجه انسانهایی سالم و با نشاط، هیچ راهی جز کشاورزی ارگانیک نداریم.
مباحث: 1- مقدمه 2- تعریفی بر کشاورزی ارگانیک 3- معایب کشاورزی رایج 4- مزایای کشاورزی ارگانیک 5- نهادها 6-آیا مواد غذایی ارگانیک سالم هستند؟ 7- جنبه های اقتصادی یک نظام کشاورزی 8- عملکرد اقتصادی مزارع ارگانیک 9- درآمد خالص مزارع ارگانیک 10- عملکردها در کشاورزی ارگانیک 11- مقایسه عملکرد کشاورزی ارگانیک و رایج در شرایط نامساعد 12- مزایای اقتصادی تولید محصولات ارگانیک 13- هزینه ها 14- دلایل تقاضا برای محصولات ارگانیک
تعداد مشاهده:
2932
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.ppt
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 43
حجم فایل:586
کیلوبایت
قیمت:
5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
پاورپوینت با تنظیم فوق العاده با جمع آوری مطالب زیاد و مفید مناسب کنفرانس رشته های کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست.